

آخرین اخبار آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور
هجدهمین دوره آزمون ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور در روز پنجشنبه ۵ دی ماه ۹۸ طبق قوانین برگزار خواهد شد.

تیم فراس در مسابقات انجمن هوانوردی و فضانوردی آمریکا اول شد
تیم فراس برای اولین بار در مسابقات انستيتو هوانوردى و فضانوردى آمريكا (AIAA) موفق به کسب مقام اول در بخش طراحی موتورهای توربینی شده است.

اقتدار علمی، مرجعیت علمی، برنامه ها، دستاوردها
گزیدهای از سخنان دکتر مخبر دزفولی سیزدهمین همایش سالانه اساتید ودانشجویان ایرانی خارج از کشور؛ تحلیلی اساسی از دستاوردهای علمی ایران در چهل سال انقلاب اسلامی

خلاصهای از ارائه «علم و فناوری در اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران»
دکتر امیرینیا، مشاور امور بینالملل دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
سیزدهمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور

توسعه زیستبوم نوآوری کشور
گزیدهای از صحبتهای دکتر الیاسی در سیزدهمین همایش سالانه اساتید ودانشجویان ایرانی خارج از کشور
.jpg)
هوش مصنوعی؛ مقصد نهایی تکنولوژی
پاسخ به سوال این روزهایمان، چگونه هوش مصنوعی میتواند منجر به دومین انقلاب صنعتی شود؟

دانستنیهای کشتی سازی ایران
باید و نبایدهای صنعت کشتی سازی و وضعیت ایران در صنایع دریایی. صنعت کشتیسازی ایران همانند بسیاری از صنایع دیگر همچنان درحال آزمون و خطاست؛ این در حالیست که بیست سال از آغاز تصویب طرح تامین زیرساختهای کشتی سازی میگذرد.

نازنین دانشور؛ برترین جوان کارآفرین آسیا و اقیانوسیه؛ سرسختی به جای سازش
گفتگویی صمیمی با نازنین دانشور، موسس و مدیرعامل شرکت تخفیفان، به بهانه انتخابش به عنوان برترین جوان کارآفرین آسیا و اقیانوسیه. شناخت الویتها، عوامل موفقیت و دغدغههای مدیر زن جوان کارآفرین

نقش تبلیغات در کسب و کارهای ایرانی
کسب و کارها برای نمایش تبلیغات خود از رسانههای متعددی استفاده میکنند. رسانههایی همچون جراید، رادیو، تلوزیون و... . در طی زمان، درصد مقبولیت هر رسانه تغیر میکند و پس از گذراندن یک سیر صعودی با روی کار آمدن یک سامانهی جدید با پتانسیل و قابلیتهای بیشتر، به مرور از دور خارج میشوند. البته سرعت رشد هر رسانه هم یکسان نیست.

در تقدیر کشورها این نیست که توسعه یافته و یا توسعه نیافته باشند
توسعه یک امر ساخت دست بشر است. در تقدیر کشورها این نیست که توسعه یافته و یا توسعه نیافته باشند. این انتخاب خود مردم کشور است. اما حقیقت این است که سختترین بخش توسعه بخش فنی آن نیست! بلکه یک نیروی سیاسی لازم است تا ارادهها را جمع کند و بفهماند که توسعه نیازبه از خودگذشتگی و صبر دارد و باید از منافع زود هنگام خود چشمپوشی کرد تا منافع بلند مدت بدست آید. جوامعی که این اراده را دارند میتوانند به سمت توسعه پیش بروند.

چالش تحقق عدالت اقتصادی در دههی پنجم انقلاب
پرسشي که باز در ادامه بايد مطرح کرد اين است که چرا با وجود آنکه عدالت يکي از محوريترين اهداف انقلاب اسلامي بود، با گذشت چهار دهه از انقلاب اسلامي، هم مردم و هم نظام از دستاوردهاي حاصلشده رضايت ندارند؟ علت ناکامي در تحقق اهداف عدالت اقتصادي چيست و گامهاي بعدي چگونه بايد برداشته شود. از منظر اينجانب با توجه به بررسي تمامي شاخصها عدم تحقق مطلوب اهداف عدالت اقتصادي، ميتواند سه علّت داشته باشد:
.jpg)
فیلترینگ و جهان امروز
جهان امروز جهان اتصال ذهنهاست که به واسطهی رشد سریعفناوریهای اطلاعات با هم دربسته شدهاند و میروند تا همانند تبدیل جهان به یک دهکدهی واحد، تبدیل به یک ذهن واحد شوند. و این یعنی یک جان بزرگ با ذهنی بزرگتر. ذهنی که تدارک دیده شده است تا لابد از طریق یک هستهی مرکزی کنترل و مدیریت شود و این به نوعی همان یکتایی جانهای آدمی است و به مفهوم کثرت در عین وحدت است. هر چند خاستگاه این وحدت با آنچه تقریر شده و تقدیر شده است متفاوت است.
.jpg)
سهم نخبگان ایرانی خارج از کشور در تولید اقتصاد دانشبنیان
تحولات در عرصهی فناوری، نوع نگرش به اقتصاد را هم دچار یک بازتعریف جدی قرار داه است. در حالی که در گذشته وجود منابعزیر زمینی، معادن، چاههای نفت و شرایط اقلیمی، همچون دسترسی به آبهای آزاد و ...، به عنوان عامل ارزیابی برای ثروت ملی یک کشور محسوب میشد امروزه اما فاکتور اساسی در توسعهی اقتصادی به توسعهی ذهنی یک جامعه و یا به عبارت بهتر توسعهی منابع انسانی باز تعریف شده است؛ به گونهای که سایر این منابع به نسبت این مقوله از اهمیت بسیار کمتری برخوردار شده است.
.jpg)
انتقال فناوری، چاره کار نخبگان ایرانی خارج از کشور
تبادلات علمی و مهاجرت علاقهمندان به کسب دانش وعلم به دیگر مناطق دنیا تاریخی چند هزار ساله دارد. چنانکه در تاریخ آمده است انوشیروان چون از راز وجود کتابی در هند که حکمت پیشنینان را در بر دارد، آگاه شد؛ پس از مشورتهای فراوان پزشکی به نام برزویه را که از عالمان زمانه است و به زبان سانسکریت مسلط؛ به هند اعزام میکند، تا مخفیانه این کتاب را بدست آورد و به ایران بیاورد
.jpg)
برند شهری ایجاد تداعیات عاطفی، ذهنی وروانی با شهر مورد نظر است
مهندس علی کرباسی اهل و ساکن شهر تبریز و اولین دانش آموخته برند شهری ایران از دانشگاه لیون فرانسه است. وی بعد از سالها تحصیل و مطالعه وگذراندن دوره های مختلف علمی و عملی در رشته برند شهری در دانشگاه لیون فرانسه به سرزمین مادری خود برگشته تا نتایج این مطالعات را در شهر تبریز و کشورمان بکار گیرد.